Kreativen zaključek pouka pri predmetu Poslovno komuniciranje

Zadnje predavanje pri predmetu Poslovno komuniciranje smo  29. 5. 2019 študentje -  bodoči ekonomisti  Višje strokovne šole Brežice združili prijetno s koristnim.

Del vsebin iz poslovnega bontona smo predstavili teoretično in praktično. Organizirali smo poslovni dogodek s poslovnim kosilom, ki so ga za nas pripravili v gostilni Žolnir.  Študentki  Irena  Andolšek in Kristina-Desiree Lovrek sta poskrbeli za organizacijo poslovnega kosila, katerega namen je bil spoznati pravila poslovnega bontona. Že domiselno izdelana vabila ter meniji so nam dali vedeti, da se nam obeta prijeten večer, na katerem pa ni manjkalo poučnih informacij, ki jih moramo kot bodoči ekonomisti zagotovo obvladati. Ob tej priložnosti smo spoznali tudi pravila poslovnega oblačenja, ki  sta ga na zanimiv in razgiban način predstavila študenta Tamara Močnik in Matej Zupančič.

Teoretično znanje smo po razlagi praktično preizkusili ob izvrstni kulinariki. V odličnem vzdušju smo potrdili, da smo iz popolnih neznancev v času izobraževanja postali sošolci in med nami so se stkale prijateljske vezi. V sliki je vse to zabeležila Tina Novak.

Čudovito  energijo in povezanost je bilo moč čutiti tudi ob zahvali vsem, ki so dogodek pripravili, zahvalili pa smo se tudi predavateljici, mag. Zvonki Krištof, ki se je izjemno trudila, da smo pridobili veliko uporabnega znanja, pomembnega za uspešno profesionalno delo ekonomista,  pa tudi za privatno življenje.

Zadovoljni smo, da nam je šola omogoča tudi kreativnost in smo združili prijetno s koristnim.


                                                                                                        Študentje VSŠ Brežice


Zakaj izbrati VSŠ Brežice?

Vpišite se, ker naši študentje pravijo, da ...

»Pri nas predavajo profesorji, ki prihajajo direktno iz podjetij in tudi sami redno obiskujemo podjetja¨« (Amelija),

»Lahko diplomiraš že v dveh letih« (Rok Ž.),

»Naloge lahko opravljamo tudi od doma« (Blaž),

»Smo zelo samostojni in ob študiju tudi delamo« (Rok H.),

»Stroški izobraževanja so zelo nizki« (Maša),

»Uporabljamo spletno učilnico z vsemi gradivi in nalogami in do nje dostopamo kjerkoli. Imamo tudi dovolj parkirnih prostorov ob šoli« (Dolores),

»Imamo veliko prakse v podjetjih, kjer se lahko predstavimo bodočim delodajalcem« (Jure),

»Se naučimo ogromno, saj se profesorji ukvarjajo z vsakim posebej« (Vinko)

»Lahko veliko ustvarjamo in izkoristimo svoje potenciale, pouk je zabaven« (Maja)

»Ker nas profesorji osebno poznajo in so zelo prijazni do nas« (Mergime) ...

»Profesorji so strokovni, profesionalni in prilagodljivi. Vso teorijo podkrepijo na praktičnih primerih iz prakse in če se redno udeležuješ predavanj in vaj, je uspeh zagotovo zagotovljen. Znanje katerega sem pridobila na Višji strokovni šoli Brežice pa že s pridom uporabljam tako na delovnem mestu, kot tudi v zasebnem življenju. Vsekakor je bil vpis na Višjo strokovno šolo Brežice, moja najboljša izbira, ki jo priporočam tudi ostalim bodočim študentom.« (Diplomantka višje Strokovne šole Brežice, Irena Andolšek) ...

»Ker nas profesorji osebno poznajo in so zelo prijazni do nas« (Mergime) ...