Moja pot do mobilnosti Erasmus+

V torek, 12. oktobra 2021, je koordinatorica za Erasmus+  ga. Nadja Urška Senica predstavila študentom 1. in 2. letnika postopek iskanja organizacij v tujini, pri katerih bi lahko naši zainteresirani študentje opravljali praktično izobraževanje. 

Predstavila jim je postopek prijave, dokumentacijo, ki jo je potrebno izpolnili pred, med in po izteku mobilnosti v tujini ter opozorila na kaj naj bodo študentje še posebej pozorni, ko iščejo potencialne delodajalce v  tujini.

Gospa Senica je povabila naše študente k sodelovanju v Zoom delavnici, ki jo organizira Skupnost VSŠ, v četrtek, 14. 10. 2021, ob 17. uri.

Cilj delavnice je predstavitev izkušenj študentov, ki so se vključili v projekt ERASMUS + in opravljali praktično izobraževanje pri delodajalcu v tujini.

Zakaj izbrati VSŠ Brežice?

Vpišite se, ker naši študentje pravijo, da ...

»Pri nas predavajo profesorji, ki prihajajo direktno iz podjetij in tudi sami redno obiskujemo podjetja¨« (Amelija),

»Lahko diplomiraš že v dveh letih« (Rok Ž.),

»Naloge lahko opravljamo tudi od doma« (Blaž),

»Smo zelo samostojni in ob študiju tudi delamo« (Rok H.),

»Stroški izobraževanja so zelo nizki« (Maša),

»Uporabljamo spletno učilnico z vsemi gradivi in nalogami in do nje dostopamo kjerkoli. Imamo tudi dovolj parkirnih prostorov ob šoli« (Dolores),

»Imamo veliko prakse v podjetjih, kjer se lahko predstavimo bodočim delodajalcem« (Jure),

»Se naučimo ogromno, saj se profesorji ukvarjajo z vsakim posebej« (Vinko)

»Lahko veliko ustvarjamo in izkoristimo svoje potenciale, pouk je zabaven« (Maja)

»Ker nas profesorji osebno poznajo in so zelo prijazni do nas« (Mergime) ...

»Profesorji so strokovni, profesionalni in prilagodljivi. Vso teorijo podkrepijo na praktičnih primerih iz prakse in če se redno udeležuješ predavanj in vaj, je uspeh zagotovo zagotovljen. Znanje katerega sem pridobila na Višji strokovni šoli Brežice pa že s pridom uporabljam tako na delovnem mestu, kot tudi v zasebnem življenju. Vsekakor je bil vpis na Višjo strokovno šolo Brežice, moja najboljša izbira, ki jo priporočam tudi ostalim bodočim študentom.« (Diplomantka višje Strokovne šole Brežice, Irena Andolšek) ...

»Ker nas profesorji osebno poznajo in so zelo prijazni do nas« (Mergime) ...